söndag 28 februari 2010

Decoupage som eget papper!!

Tjenixen på söndagsmorgonen! Nu är det dags att gräva efter servetter i gömmorna. Det brukar finnas en hel del fina som man inte förut tänkt på som papper till scrap;)
Jag har bara klippt bort en fyrkant av servetten,tagit bort 2 lager(brukar vara så att de är i tre lager varje servett)skurit ut en akvarell bit som är 14,5*14,5 och penslat på Decoupage lim/lack lagt på servetten och sedan penslat ett lager till med lim/lack . Sen är det bara att börja skapa:D
Sugen på att prova?
Kram suz

fredag 26 februari 2010

I väntan på ett nytt alster.....

....så kan vi väl kika på lite bilder från senaste Pingel-träffen? Vet inte om det ser ut som mycket pyssel dock... fniss fniss. Några pinglor saknades, hoppas vi ses på tisdag!

Marita, rengöring av stämplar, så man får anta att det inte bara var prat =)

Marita (Tussemaja) & Tina (Tina-Stina), plockar med grejer som Tussemaja ville bli av med =)

Den enda som verkar pyssla är Maja i kanten av bilden, bredvid Gun med en kaka i högsta hugg! För fika gillar vi och det fanns att mumsa på till ett helt regemente!!

Jag vet inte om jag är välkommen mer efter det här hihihi, men jag ska i alla fall tillägga att det blev faktiskt lite skapat, men det hade vi naturligtvis inte tid att dokumentera. Fotografen klarade sig undan denna gång ;) bäst man piffar lite extra tills på tisdag då!!

Ha en trevlig helg!

Kram från Marie-Louise!

tisdag 23 februari 2010

Första försöket !

Nu är jag med i gänget,hoppas jag. Min premiär på nätet.





Ha en bra kväll, tack för hjälpen M-L!

Vid tangenterna Gun

lördag 20 februari 2010

Header

Gjorde en scrappad header till bloggen. Idag fotade jag den så jag kunde lägga upp den.
Vem gör nästa header? Kul med lite variation tycker jag.


Skrivet av:
Tussemaja02

torsdag 18 februari 2010

Förhandstitt... =)

Här kommer ett kort som jag (Nina) kämpade med att få till i tisdags, det var svårt att inte ha med någon stämpel men jag blev nöjd tillslut. Och hon som beställt det blev jättenöjd så då är man ju glad såklart =)
Ger er som är här inne och kikar en liten förhandstitt eftersom jag inte lagt ut detta på min blogg ännu =)

Så nu hoppas jag att resten av pyssel-pinglorna inte är sena med att uppdatera här också! Vi ser speciellt fram emot inlägg av er som inte har egna bloggar såklart *blink blink*

Tack för denna gång, kramelikram!
Vid tangentbordet: Nina

onsdag 17 februari 2010

Fikaschema

2010-02-23 :: ??
2010-03-02 :: Marita ~ Tussemaja

Tess Vann!

Hej på er och god morgon! Har ni hittat hit nu? Roligt att vi har en blogg så vi får se alla fina alster som pinglorna gör, även de som inte har blogg. Kunde inte låta bloggen stå tom så här kommer det superfina kortet som Tess vann med i Mixens tävling. Även Maja har bidragit med 2 jättefina kort ser ni nedan.
Ha en bra onsdag...bara 6 dagar kvar nu så håll ut ;)
Kram Suz

























tisdag 16 februari 2010

Välkommen

En nystartad blogg av Pyssel-Pinglorna. Här kommer vi främst lägga in information som rör våra pysselträffar. Men även annat kommer hamna här :)