fredag 26 februari 2010

I väntan på ett nytt alster.....

....så kan vi väl kika på lite bilder från senaste Pingel-träffen? Vet inte om det ser ut som mycket pyssel dock... fniss fniss. Några pinglor saknades, hoppas vi ses på tisdag!

Marita, rengöring av stämplar, så man får anta att det inte bara var prat =)

Marita (Tussemaja) & Tina (Tina-Stina), plockar med grejer som Tussemaja ville bli av med =)

Den enda som verkar pyssla är Maja i kanten av bilden, bredvid Gun med en kaka i högsta hugg! För fika gillar vi och det fanns att mumsa på till ett helt regemente!!

Jag vet inte om jag är välkommen mer efter det här hihihi, men jag ska i alla fall tillägga att det blev faktiskt lite skapat, men det hade vi naturligtvis inte tid att dokumentera. Fotografen klarade sig undan denna gång ;) bäst man piffar lite extra tills på tisdag då!!

Ha en trevlig helg!

Kram från Marie-Louise!

2 kommentarer:

Suz sa...

Hej på er! När katten är borta dansar rå... Va??? sånt gott brukar jag inte se annars på tisdagarna!!! Vem har fikat på tisdag?????:D
Kram Suz

Tussemaja sa...

Tur att du är så snäll... annars hade du minsann inte fått komma igen :) Skapliga bilder tack och lov så man inte hade en kaka inproppad i munnen.
Suz... det är jag som har fikat nästa tisdag. Kommer inte alls bli lika gott som förra veckan. Så du missar inte så mycket :)